12 Mart İstiklal Marşının kabulü okulumuzda kutlandı.

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü okulumuzda yapılan törenle kutlandı.

13.03.2024 74

Okulumuzda 12 Mart İstiklâl Marşının kabulü kutlandı. Okulumuz öğretmenlerinden Gökhan GÜMÜŞ önderliğinde gerçekleşen program, Saygı duruşu ve İstiklâl Marşının ardından günün anlam ve önemini belirten yazılar ve şiirlerle devam etti. Kurtuluş Savaşının kazanılacağına olan inancı, Türk askerinin yürekliliğinin ve özverisinin, Türk ulusunun bağımsızlığına ve vatana bağlılığının dile getirdiği marşımızı öğrencilerimiz bir kere daha dile getirdiler.Savaşın en çetin döneminde, bir marşa duyulan gereksinmeyi göz önüne alarak yazılan ve bizlere armağan edilen bu milli marşı, öğrencilerimiz hep bir ağızdan çoşku ve gururla okuyarak Mehmet Akif Ersoy´u saygıyla andı.

Bu anlamlı gün için hazırlanan etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

13-03-202413-03-202413-03-202413-03-2024