Ulubatlı Hasan Ortaokulu

Vizyon: Türk milletinin ahlaki ve manevi değerlerine sahip, Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş, çağdaş düşünceye sahip teknolojiden hayatın her alanında faydalanabilen, yeteneklerini en üst düzeyde kullanabilen, sorumluluklarının bilincinde, sosyal, kültürel değerlerine sahip çıkabilen; ülke kalkınmasına katkı sağlayan, sorumluluk sahibi olan, geleceğin vatandaşlarını yetiştirerek,eğitim-öğretimde ülke standartlarında bir adım önde olan bir kurum olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı demokratik ve bilimsel düşünebilen, kendine güvenen; bireysel farklılıklara saygı duyan ve gözeten, bilgili, becerikli yeteneklerini en üst düzeyde kullanabilen, yeniliğe açık, insanlığa faydalı, ülke ve dünya sorunlarına karşı duyarlı bireyler olarak yetişmesini sağlayan bir kurum olmak

Başarılar:

Saatler: 08:00 14:35
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: Badminton ve Futbol sporlarına yönelik çalışmalar yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda 5.Sınıflar İngilizce Hazırlık Sınıfı Projesine dahildir. 5.sınıflar haftada 15 saat İngilizce eğitim almaktadırlar.
Diğer Hususlar: ÇOK AMAÇLI SALON

WEB - https://ulubatlihasanoo.meb.k12.tr

Adres - ÇİĞDEDE MAH. ULUBATLI HASAN SK. NO: 17 SAMANDAĞ / HATAY

Yerleşim Yeri - ŞEHİR

Adres - ÇİĞDEDE MAH. ULUBATLI HASAN SK. NO: 17 SAMANDAĞ / HATAY

Ulaşım Okulumuza ulaşım Antakya-Samandağ arasında hizmet veren Deniz-Hedef-Sahil otobüsleriyle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl´e 25 km uzaklıktadır.